2014. december 25., csütörtök

DR. LUKE ÚJRA MEGSZÓLALT

Az októberben induló pert az énekesnő indította, aki azért folyamodott a bírósági eljárásokhoz, mert a producere szexuálisan és fizikailag is bántalmazta őt. Az állítások szerint az elmúlt 10 évben csak sérelmek és keményebb bántalmazások érték Keshát, a 41 éves producer által. Dr. Luke kezd bekattanni a tárgyalásaktól, ezért minden követ megmozgat, hogy elintézze Kesha legrosszabb sorsát. A legújabb fellebbezése a következő volt: egy születésnapi köszöntő kártya. 

Kesha pár évvel ezelőtt egy születésnapi kártyát adott a producernek, amiben a következő sorokat olvashatták a tárgyalás résztvevői: 
"A valaha volt legravaszabb producernek. Egyre jobb és jobb leszel idővel. Köszönöm, hogy segítettél megvalósítani a legvadabb álmaimat! Szeretlek!." 
Ezeket a sorokat írta a popsztár a köszöntő levélben, de ekkor még nem tudta, hogy mi vár rá. Dr. Luke ezt a kártyát a legutóbbi tárgyaláson nyújtotta be, mivel úgy véli, hogy ez az egész ellent mondd annak, amivel az énekesnő eddig vádolta őt. Lukasz szerint az énekesnő minden mozdulata csak egy aljas rágalom, visszaélés és hamis ítélkezés. 

Az énekesnő anyukája, Pebe Sebert erre az egészre az alábbiakat tudta reagálni: 
"Remélem tudod, hogy Kesha és én mindig ott voltunk neked. Mindig ott voltunk neked, mint a családod, a barátaid, bármi kellett neked." 
Dr. Luke azt állítja, hogy ez hazugság és Keshát csak az édesanyja mozgatja és buzdítja a harcra. Mondhatni ő a legújabb producere. Ezek után a producer nem képes beismerni a fenyegetéseit, csak azt hajtogatja, amivel őt fenyegette meg Pebe. Egyelőre csak ennyi információ került elő a legutóbbi tárgyalásról.

Szomorú, hogy az ünnepek alatt is ilyen dolgokkal kell foglalkoznia az énekesnőnek. Továbbra is kitartást és a körülményektől eltekintve Boldog Karácsonyt Kívánunk neki és családjának!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése