2015. január 1., csütörtök

LADY LLOYD INFORMÁLT MINKET

Kesha barátnője, Lady Lloyd elárulta, hogy Kesha azért dobta el a $ jelet a nevéből, mert azt akarja, hogy komolyan vegyék. Ugye tudjuk, hogy márciusban, amikor az énekesnő kijött a rehabról, egyből nevet változtatott, az új személyisége, élete miatt. Így tűnt el a nevéből a '$' jel, és maradt csak a 'S'. 

Lloyd a BANG Showbiz-nek árulkodott egy rövid interjúban: 
"Remélem visszatér a régi énjéhez, amikor mindig együtt voltunk, mert akkor nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem ő most próbál változtatni az imidzsén, mert sosem lettek publikálva a legjobb dalai." 
Majd folytatta Miss Lloyd: 
"Az albuma tele van gyönyörű dalokkal, de a producere nem engedi, hogy nyilvánosságra hozzák ezeket, és ezek az akadályok rombolják az ő értékét. Az emberek azt hiszik, hogy egy egyslágeres előadóhoz hasonlítható "egy trükkös póni". Emiatt dobta el a nevéből a dollár jelet, hogy kicsit érettebb képet alkosson magáról. Ez az egész az ő személyiségi bizonyítványa, és ő azt akarja, hogy az emberek lássák rajta a változást. A változást, hogy tud komolyabb is lenni."
Lady Lloyd ezzel pedig le is zárta az interjút: 
"Én rengeteget beszéltem vele és az utóbbi időben nem volt túl jól, viszont most már egyre jobban van. Hamarosan visszatér a pályára, már kész vannak a dalai és annyira tehetséges, hogy az hihetetlen, de az emberek ezt kib*szottul nem látják. Ugyanez van Miley Cyrussal is. Az emberik nem veszik komolyan, azért, amilyen dolgokat alkalmazott a változáshoz." 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése