2015. január 23., péntek

KESHA BEROBBANT BRAZÍLIÁBA!

Kesha első látogatása volt Salvadorban, ahol fergeteges koncertet adott. Az ottaniak közül azonban sokan nem hallották még a nevét, egészen tegnap estig. Az első benyomást kiválóan teljesítette. A Tik Tok slágeréről ismert énekesnő egész nap a városban volt, rajongókkal találkozott, interjúkat adott és este a Salvador Fesztivál színpadára lépett. A show hatalmas volt, a tömeg csak úgy tombolt. Közel másfél órás koncertet adott Kesha, ami egyben az eddigi leghosszabb koncertje volt az elmúlt 5 év alatt. A koncert után a szervezők megkérdezték Keshát, hogy hogy érezte magát, mire az énekesnő ezt válaszolta: 
"Őrülten. Imádom, imádom, imádom! Teljesen őrült volt az egész!"
A koncert utáni interjúkban panaszolta, hogy nem volt elégedett a hangjával. Alacsony és hamis hangok. Hatalmas önkritikával rendelkezik a popsztár, amit ki is fejtett: 
"Elment a hangom, sokszor hamisan énekeltem. A dalok között volt, hogy megszakadt a hangom és elhalkultam. Szörnyű érzés." 
Kesha rettenetesen félt a kritikától, mivel a hely tele volt fotósokkal, újságírókkal és kritikusokkal. Ma reggel viszont megkönnyebbülés volt számára a Salvador napilapja sorai között olvasgatni. Állításai szerint csak pozitív kritikát kapott a tegnapi fellépése. Örültek a visszatérésének, a fellépésének, az előadás módjának, az alakjára még külön ki is tértek, amit szintén csak dicsérni tudtak. 

"Imádom őket. Megakarom ismerni a kultúrájukat, az embereket. Rengeteg időt szeretnék a rajongóimmal tölteni, és nagyon hálás vagyok nekik."
Miután lecsillapodott a koncert, Kesha kiment a rajongóihoz. Úgy gondolta, hogy bőven belefér, ha koncert után egyből kirohan hozzájuk, hogy sokak álmát valóra válthassa - mondván, hogy ők is valóra váltották az ő álmát.

Nézzétek meg a teljes koncertet, itt és most: 







További képekért kattinst ide.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése