2014. november 27., csütörtök

MEGHATÓ 2 ÓRÁS MŰSOR

Kesha, Pink és Fergie sztárvendégként tündököl majd a ma esti "The Great American Dog-a-Thon" című műsorban. A műsor estéje, egyben a hálaadás estéje is, így erről is szó lesz ebben a 2 órás adásban. Ennek a különleges adásnak az a célja, hogy pénzt, illetve figyelmet gyűjtsenek az állatmenhelyeknek. Menedéket tudjanak nyújtani az utcára került kutyáknak és kedvet kapjanak az emberek az örökbefogadáshoz. A műsorvezető, Hilary Swank több otthonra vágyó kutyával érkezik a műsorba, akiket örökbe lehet majd fogadni, vagy pénzt, élelmet küldeni nekik az adásba.

Sokan nem értették, hogy miért ezt a 3 énekesnőt választották a műsorba, de a magyarázat egyszerű. Pink már nyíltan és többször is beszélt az állati jogokról, Fergie szintén benne van több kutyákat védelmező programban, valamint kampányolt is, és hát Kesha... Kesha tette talán a legtöbbet az állatokért. Számtalan kampányt indított, rengeteg kutyát örökbefogadott a családjával, a vagyonának több részét is állatmenhelyeknek adományozta, valamint a Humane Society egyik elnöke lett. Mindhárom énekesnő munkája megérdemel egy hatalmas tapsot! 

A műsor alatt rengeteg videót láthatunk majd nagyon hősies, hűséges és intelligens kutyákról. Olyan személyekkel is találkozhatunk majd, akik az életüket szentelik annak, hogy állatokat mentsenek meg, védjenek meg a fagytól, és betegségektől. Tiszteletre méltó! Ezek mellett még számos érdekes, szórakoztató és megható jelenettel szembesülünk a műsor során. Azt is megtudjuk, hogy hogyan lehet az adáson keresztül örökbe fogadni a kutyákat, vagy hogy milyen módon tudunk adományokat küldeni a műsor számlájára amit természetesen a kutyák részére használnak fel. 

A világ legaranyosabb kiskutyáját díjjal jutalmazzák majd, emellett rengeteg őrült, aranyos és otthonra vágyó kutyát ismerhetünk meg ebben a 2 órában. 

Végül pedig azt az illetőt is megjutalmazzák "Az év védelmező hőseként", aki élete minden percét azzal tölt, hogy megvédje a rászoruló kutyákat. Kíváncsian várjuk, hogy ki lesz a díjazott?! 

Itteni idő szerint 05:00-kor lesz a műsor, egyelőre nem találtunk linket, ahol élőben tudnánk nézni, de rajta vagyunk az ügyön! 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése