2014. november 27., csütörtök

BRAZÍLIÁBAN KEZDŐDIK A TURNÉ

Az énekesnő stylistja, Heather Montagna a Twitter profilján szólta el magát, miszerint kiderült, hogy Kesha jövőre turnéra indul. Azt nem árulta el, hogy pontosan mikor, csak annyit, hogy 2015-ben. Pár nappal később az énekesnő közzétett 2 helyszínt, ami már a dátumok közé sorolható. A rajongók egyre lelkesebbek lettek, főleg a brazil állatocskák, mivel Kesha Brazíliában kezdi a turnéját. Az első helyszín január 25-ére esik, San Pauloba.

Ezt követően pár nappal később felkerült egy újabb dátum. Január 30, Florianopolis.

 
A divattervező az újabb dátum közzététele után ismét figyelmetlen volt és megosztott a rajongókkal egy olyan információt, amit akkor még lehet nem kellett volna. Azt írta Twitter profilján, hogy a koncerthelyszínek folyamatosan bővülnek és nem csak ez a 2 dátum lesz, tehát a turné hamarosan indul. Mi reagáltunk is erre, de a stylist nem adott választ, sőt: törölte a posztot. 

A mai nap folyamán újabb 2 helyszín, illetve időpont került fel az énekesnő Facebookos eseményei közé:

Január 22-én, 23-án és 24-én ugyanazon a helyszínen ad koncertet Kesha, ez pedig Salavador. Itt az úgynevezett "De Verao Salavador Festival" az állomás.

A mai nap utolsó közzétett dátuma pedig, január 31, Porto Alegre. A "Planeta Atlantida Festival" színpadán ad koncertet a popsztár.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése