2014. november 11., kedd

A LEGDÖGÖSEBB MEGJELENÉSEK - DIVAT ROVAT

Most egy nem megszokott cikkel érkezünk, hisz ilyennel a Kesha Hungary oldalán még nem találkozhattatok: Elemezzük Kesha 6 legdögösebb megjelenését. Hogy milyen szempontok alapján? Ha tovább olvastok megtudjátok!

Kezdjük a 2013-as Calzedonia Fashion Show megjelenésével ezt a "rovatunkat".


Kesha a hosszú, szőke fürtjeivel hasított végig a divat show vörös szőnyegén. Akik nem ismerik eléggé az énekesnőt, - vagy csak rossz az arcmemóriájuk, biztos nagy meglepetést okozott számukra ez a megjelenés, hisz mondhatni: felismerhetetlen volt a popsztár. Ez az erős, vörös rúzs, a fekete füstös szemekkel, merész választás, de kevésbé feltűnő, mint máskor. A ruhája szelídnek mondható, amíg meg nem nézzük jobban. A kebleket kiemeli ez a csipkés minta, a hosszú fazon miatt pedig sokkal magasabbnak tűnik az énekesnő. A hátánál a kivágott rész nem takar semmit, így láthatólag melltartót sem vett a ruha alá. Az outfitet pedig feldobta a saját ékszereivel, a Kesha Rose kollekcióval. Ezzel a megjelenéssel egy igen stílusos, ugyanakkor elegáns szettet mutatott meg nekünk az énekesnő. - Nekünk nagyon bejön, amikor először megláttuk mi is meglepődtünk, de imádtuk! 



Kesha egy Ines Di Santo által tervezett, úgynevezett "hableány ruhát" viselt a 2014-es Billboard Music Awardson. A híres divattervező klasszikus darabokat készít, s ezeket leginkább homokóra, vagy hableány alakban szabja meg. A tervező esküvői ruhákat gyárt és hatalmas sikert ért el - most durván fogunk fogalmazni - az "átlag emberek" körében, majd később a neves sztárok között is. Kesháék ezt a váll nélküli, fehér csipkemintás darabot választották, amit beborítottak egy fekete anyaggal, hisz mégsem jelenhet meg az énekesnő egy esküvői ruhában.  Ezt a darabot kiemelték az eredeti, rövid szőke hajával, amit feldobtak egy halvány rózsaszín árnyalattal, amit stílusos kontyba kötöttek. Egy egyszerű natúr sminkkel ügyeltek arra, hogy véletlenül se legyen sok a tökéleteshez közel álló megjelenés. Végezetül, az énekesnő kezén látható gyűrű  egy Dionea Orcini darab.



A 2013-as iHeartRadio Fesztivál 2. napján Kesha lépett színpadra és egy elég merész megjelenéssel lépett a vörös szőnyegre. Az biztos, hogy a reflektorfények csak őt világították, amíg a szőnyegen tündökölt. Egy bőrkabát, alatta egy sötét szürke, mélyen kivágott "tornadresszel" és egy pár fekete platform magassarkúval. Ezzel a ruhával megmutatta, illetve kiemelte a dögös lábait, amivel nem lehet vitatkozni. Kicsit talán rocksztár beütése lehet a megjelenésnek, ha jobban elmélyülünk benne. Az biztos, hogy merész választás, de mégis szexi. A szempillák nagyok, a szemek erősen fekete füstös árnyalatban csillognak, még a sminkje is elég extrémnek mondható, de mégsem sok. Sajnos a cipőjét nem találtuk meg az interneten, de hasonlókat sikerült felkutatni, még hozzá egy Christian Louboutin darabot, ami teljes hasonmása az eredetinek. Közel 300.000 Ft-os magassarkúról van szó, és ez még nem is az eredeti. 


2013-ban egy titkos fellépéssel robbant elő Kesha, méghozzá a(z) 1OAK egyik esti showjában volt sztárvendég. A "vörös szőnyegen" - ami jelen esetben egy fekete, krémszínű csempe - elég szexisen és lazán jelent meg. Szőke, kicsit tupírozott haj, egy fekete latex dressz, rajta egy köpeny. A köpeny teljesen feldobta az outfitet, de ha már az előző megjelenését is összehasonlítottuk valamivel, akkor ezt a megjelenést is összetudnánk, méghozzá egy szuperhőssel. Egy fekete, az alján arany csíkkal, belül pedig tigris mintával díszített köpeny, hogy biztos ne essen le az énekesnőről, egy arany lánccal biztosították össze. Amit megszokhattunk Keshától, a bakancs. Ehhez a megjelenéshez is egy térdig érő, lakk beütésű bakancsot választottak, mint azt korábban is megszokhattuk tőle. A sminkje pedig egy erős, de mégis gyönyörű fekete smink, egy natúr, halvány babarózsaszín rúzzsal.



Kesha mesésen nézett ki a Humane Society 60. születésnapi gáláján. Nem csak, hogy az alakja volt tökéletes formában, de a megjelenése is. Ekkor hagyta el a rehabilitációs központot, és pár nappal később már hivatalos is volt a Humane Society eseményére. Erre az estére egy Michael Costello által tervezett ruhát választottak. Úgy nevezett illúzió darab. Egy fekete, arany tüll az egész ruha. A tüll több értelmet is kap, ruhákra tekintve, de jelen esetben az "átlátszó csipkeanyag" jelentését használhatjuk. A ruha alsó része fekete, átlátszó anyagokból lett összedobva, a felső része pedig egy meztelen hatást keltő, arany béléssel és fekete anyaggal borított rész. A vörös szőnyegre szivárvány színű hajával érkezett, amivel az új életét akarta jelképezni, hisz Kesha egy szivárvány, legalábbis ahogy ő állította magáról. A gyűrűk a kezén pedig Dana Rebecca által tervezett darabok. 



És végül, de nem utolsó sorban a 2013-as American Music Awards megjelenését elemeznénk egy kicsit. A gálára egy olyan tervező ruhájában érkezett, akitől már korábban is láthattunk ruhákat az énekesnőn, ő pedig Michael Costello. - Ha kicsit feljebb görgettek, az előző megjelenéshez is az általa tervezett ruhát választotta Kesha. Ez egy fekete, félvállas darab. A lábánál kivágott, amitől elég kihívó, extrém darabbá vált ez az amúgy elegáns, egyszerű fekete ruha. A kivágás azonban nem takart sok mindent, hisz az énekesnő feneke is sokszor kilátszott a ruhából. A "féllábas" megoldásnak köszönhetően a cipőjét is látni, ami egy Giuseppe Zanotti darab. Egy egyszerű, fekete pántos magassarkú. A hajára kitérve kicsit, ez már a szivárvány korszakának első próbálkozásai közé tartozik: félig kék, félig rózsaszín, kicsit lilásabb hajszín. Úgy gondoljuk, hogy ez a hajszín talán sokkal jobban passzol a ruhához, sokkal színesebbé teszi az egész megjelenést, mintha eredeti szőke hajával lépett volna a vörös szőnyegre. Sokan azt gondolták, hogy nincs smink az énekesnőn, pedig van. Egy narancssárgás, rózsaszínes halvány árnyalatot kentek a szemére, ami távolról valóban nem látszódott, ám mégis rajta volt. De ha valaki közelebbi képeket is szemügyre vesz, láthatja, hogy tényleg annak a két színnek az ötvözetével próbálkozott sminkese, Vittorio. És az utolsó, amit megemlítünk és egyben záró mondatunk is: az ékszerek. Kesha ujjain látható gyűrűket Karma el Khalil tervezte, a Carbon and Hyde kollekció egyik legszebb és legfelkapottabb darabjai.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése