2014. november 18., kedd

MÉGIS VOLT SZEXUÁLIS BÁNTALMAZÁS

Kesha múlt hónapban beperelte Dr. Luke-ot, azzal az indokkal, hogy közel egy évtizedes érzelmi, illetve szexuális bántalmazásban volt része. A tárgyalások folyamatosan zajlanak, megállás nélkül, eközben a feszültség, valamint a párbaj is egyre nagyobb és nagyobb az énekesnő és producere közt. A tegnap folytatott tárgyaláson a popsztár könyörgött, hogy felbonthassák a szerződést, amit több, mint 10 évvel ezelőtt kötött a gonosz producerrel, avagy "az ördöggel".

A zenei producer azt kérte a bíróságtól, hogy utasítsák el a vádakat, amiket Kesha a bírósági beadványaiban feketén- fehéren leírt. Dr. Luke ügyvédei azzal érveltek a hétfői tárgyaláson, hogy az énekesnő későn szólt az esetről, így már legálisan nem vonható vád alá a producer. Így tehát, fogadják el Luke elutasítási kérvényét. Úgy gondolják, hogy mivel több, mint 2 évvel ezelőtt történt ez a súlyos bántalmazás, és akkor nem lett bejelentve semmi, se a bíróságon, se a rendőrségen így nem áll jogában az énekesnőnek a per indítása. Akkor az ügyvédek elszólták magukat és elismerték, hogy mégis volt szexuális és fizikai bántalmazás, de már nem vonható per alá, mert olyan rég történt? Igen, ez nagyon erre utal!

Mark Geragos, Kesha ügyvédje azt mondta a bíróságon, hogy Dr. Luke megfenyegette az énekesnőt, hogy ha még egyszer szóba hozza az évekkel ezelőtt történt szexuális bántalmazást, akkor súlyos baleset fogja érni családja minden tagját, végül pedig az énekesnőt. Kesha ekkor döntött úgy, hogy inkább magára vállalja az egészet, hogy családja menekülni tudjon az ördög karmai elől. 

A perhez korábban Lady Gaga, majd Miley Cyrus is csatlakozott, most viszont már Flo Rida és Pitbull is az énekesnő oldalán állnak és abban próbálnak segíteni, hogy még könnyebben megszabadulhasson a szerződéstől, illetve a producer fogságából. Egyes pletykák azt mondják, hogy Britney Spears is benne van a perben, méghozzá Kesha mellett. Egyedül Katy Perry kifogásolta, illetve szólta le az énekesnőt, és pártolt át Dr. Luke oldalára. Ez kicsit ironikus, hisz évekkel ezelőtt Katy és Kesha hatalmas barátságban voltak. 
"Kesha könyörgött a bíróságon, hogy megszabadulhasson a szerződéstől, viszont Dr. Luke jogilag védve van, tehát előrébb jár, mint a lány. Aki menthető ebből a perből, az csak is Dr. Luke." 
 mondta Geragos, Luke ügyvédje.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése