2015. október 23., péntek

MÉGIS FOLYTATÓDIK KESHA KARRIERJE?

November 16-án megrendezik a "The 24 Hour plays" - az az egy 24 órás vetélkedőt, ami a dalszerzésről, éneklésről, koncertezésről fog szólni. Számos neves sztár mellett az énekesnőt is meghívták erre az eseményre, ami hatalmas megtisztelésként érte őt. A Jane The Virgin sorozat szereplése után most jön számára egy Broadway szereplés, ahol viszont azzal tud foglalkozni, ami igazán érdekli. A sztároknak 24 órájuk van arra, hogy megírjanak egy dalt, elénekeljék, majd egy rövid fellépést is adjanak. Ezzel az eseménnyel pénzt gyűjtenek, amit a "Városi Művészeti" partnercégük részére adományoznak majd, amely segít a rosszabb állami iskolákban tanuló diákoknak anyailag. 

Az énekesnő izgatottan árulkodott a People.com magazinnak:
"Nagyon szerencsés vagyok, hogy van egy olyan karrierem, ami segít abban, hogy kibontakoztassam a kreativitásomat és kipróbáljak újabb dolgokat. Legutóbb a Jane The Virgin sorozatban szerepeltem, ahol színészkednem kellett, most pedig a Broadway. Remélem itt is jól szerepelek majd." 
Élőben, a színpadon szerepelni teljesen más kihívás, de jó társaság gyűlik össze novemberben, hogy teljesíteni tudják a kihívást és elegendő pénzt gyűjteni, amit adományra szánnak. A szervezők: Anthony, Edie Falco, Molly Ringwald és Wilmer Valderrama.

A gála november 16-án kerül megrendezésre, a(z) American Airlines Színházban. 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése