2015. október 13., kedd

JANE THE VIRGIN - ELŐZETES (2. évad, 2. rész)

A Jane The Virgin - magyarul 'A szűz lány, aki teherbe esett' - című sorozat 2. évada tegnap debütált. Egy kis tudnivaló magáról a sorozatról: A főhősünk, Jane egy vallásos családba született, aki szüzességet fogadott egészen a házasságáig. A fogadalom azonban nem úgy alakult, ahogy ő azt tervezte, illetve esküt tett rá. Jane ugyanis mesterségesen, de teherbe esett. Innentől indultak a bonyodalmak, valamint maga a sorozat. Egy rettentően elgondolkodtató, egyben mókás szériát készítettek a rendezők. Vicces, szellemes és végig röhögi az ember az éppen aktuális részt - illetve a teljes évadot. Aki nem látta az első évadot, mindenképp pótolja, ugyanis erre épül a második, valamint Kesha szerepe is.

Kedvencünk szerepet kapott a Jane The Virgin 2. évadában. A pletykákat azóta sem támasztották alá, vagy cáfolták meg, az énekesnő szereplésével kapcsolatban. Többen azt mondják, hogy Kesha csak a 2. részben szerepel, de valahonnan azt a hírt hallani, hogy több részben is látható lesz az énekesnő.

A premier részében az énekesnő nem kapott szerepet, a második résztől, részben lesz látható Kesha. Az előzetest pedig már fel is töltötték az internetre, amit itt megtudtok nézni. Az évad második része, Kesha szereplésével jövő hét hétfőn (2015. október 19-én) érkezik! 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése