2015. február 21., szombat

ÚJ ZENE, DIVAT ÉS YAHOO STYLE

Kesha, a divatvilág újszölöttje, feltárja, hogy egyre jobban érdeklődik a divat iránt, de még inkább érdekli, hogy ezzel az új stílussal milyen lesz a zenéjének új  tőle eddig nem megszokott  hangzása. A dollár jel eltűnt a nevéből, az arany fogát is kiszedette, leszokott a "DIY" (Do It Yourself) ruhákról és a buli mániájából is visszavett. Az új albuma teljesen új lesz, olyan dalokkal, amiket tőle nem hallhattunk eddig, és ez a visszafogott, divatos, nőies stílus képviseli majd az új album stílusát is. A Yahoo Stylenak adta az interjút, amiben a következőket mondta: 
"Soha sem voltam még divatbemutatón. Most pedig 6 nap alatt 9 show látványát, és ruháit élvezhettem az első sorból." 
Az énekesnő új korszaka hivatalosan is elkezdődött.

Figyelmeztetett minket, hogy rengeteg változáson ment keresztül az elmúlt hónapokban  beleértve az új nevét, az arany fogának megszüntetését, és természetesen a jogi háborújának kudarcát is  így tehát az új zenéjének hangzása is más lesz, olyan, amit eddig nem hallottunk még. Kesha a Yahoo Style interjú során bevallotta, hogy a videó, amit feltöltött Instagramra, az új albumából egy kis ízelítő. Hasonló számok is lesznek az albumon, valamint teljesen más, új hangzású dalok.

Egy kis ízelítő:
"Már hónapok óta dolgozom az új albumomon, egész éjjel a stúdióban vagyok, megszállott módon. Szóval rengeteg új zeném van, de teljesen vegyes."
Vegyes? Úgy látszik a Pitbullal való együttműködés óta Kesha odavan a country zenéért, és nagy hatással volt rá ez a stílus.
"Néhány furcsa country stílusú is lesz."
Majd folytatta:
"Ja igen, és lesznek szerelmes dalok is, de tényleg, vegyes az egész és még mindig összeállítás alatt áll az album. Nos, ez körülbelül... Ilyesmi lesz."
Egy dolog, ami teljesen biztos: a változás, amin keresztül ment. Ez a változás képviseli majd az új albumát. Mostantól nem a csillámporos, szemeteszsák ruhás, buli őrült lányt láthatjuk majd, hanem egy teljesen új személyt. Az új Keshát. 

A közel 28 éves tehetség egy héttel ezelőtti interjújában elárulta, hogy rengeteg olyan dal lesz, ami a sérelmeiről, a tapasztalatairól, és az elmúlt hónapok szenvedéséről szól.
"Szeretem magam és elfogadom. Készen állok, hogy megmutassam az új Keshát és az új albumomat."
A mostani interjúra visszatérve, a popsztár büszkén árulkodott arról, hogy mostantól minden új lesz:
"Új vizeken evezek.."
A felfrissült, teljesen új személyisége nagyon erős, határozott nőt ismertet a rajongóival, aki készen áll az új életre, új albumra és az új stílusra.
"Most mártogatom a lábujjam a divat- illetve a színészet világába. Ezelőtt még sosem próbálkoztam ezekkel."

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése