2015. február 7., szombat

BRAZIL PÉNISZRE FÁJT KESHA FOGA

Kesha még Brazíliában interjút adott, amiben a szexről beszélt. A furcsa, hogy az énekesnő úgy kezdte az interjút, hogy személyes, magánjellegű dolgokról nem szeretne beszélni. Ennek ellenére mégis kinyitotta a száját, mert úgy gondolta, hogy a szexről beszélhet. Lassan mindenki tudja Kesháról, hogy mennyire odavan az intim dolgokért, de beszélni még inkább szeret róluk. 'Gold Trans Am' című száma például a vaginájáról szól, és az arany verdájában való kalandjáról. A 'Supernatural' című számot a szellemmel való szeretkezése ihlette, a 'Blah Blah Blah' pedig egy megalázó "kalandról" szól, ami valójában meg sem történt. Egy ottani TV-nek elárulta, hogy mennyire kíváncsi a brazil férfiak péniszére.
"Imádom Brazíliát. Imádom a szokásaikat és az itteni férfiakat. Örülnék, ha valaki mutatna nekem egy hatalmas brazil péniszt."
Mondta lelkesen az énekesnő, annak ellenére, hogy barátja van, akivel hosszú hónapok óta boldog párkapcsolatban él. 

A brazil turnéja alatt a Blah Blah Blah című száma alatt felkérte a rajongókat, hogy vegyék elő a szerszámukat és mutassák meg neki, hogy milyen egy igazi brazil f*rok.

Ezek után áttért egy másik erotikusabb témára, amiben egy személyes történetet írt le. A koncertjei alatt megesett párszor, amikor elmesélte a rajongóinak, hogy milyen megalázó helyzetbe került, amikor egy "töketlen" srác lekoptatta őt. Az interjú során a szerkesztőségnek is részletezte ezt:
"A Blah Blah Blah számom egy srácról szól, akivel meztelenkedni akartam. Semmi mást, csak egy kalandot. De azt hajtogatta, hogy "Ne, bébi. Ezt most ne." Azt mondtam neki, hogy vedd le a nadrágot édes, és fogd be a szád. Szóval ott ültem az ágyon, készen arra, hogy rávessem magam a csávóra, és annyit mondott: "Várj. Nem beszélgethetnénk inkább?" Ez most komoly? Gondoltam magamban. Ki akar beszélgetni a szex helyett? Hát nem ez a lány..."
Árulkodott Kesha, teljesen közvetlenül.

Az nem derült ki, hogy sikerült-e teljesítenie a vágyát, és látott-e brazil péniszt, vagy sem?!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése