2015. február 27., péntek

INGYENES KESHA KONCERT

Az Auburn Egyetem idén is fergeteges bulit rendez, ahova Keshát hívták meg sztárvendégként. Ez már a második egyetemi buli lesz, mert pár napja már meghívták őt egy április 23-ai bulira, fellépőnek. Az idei Auburn Airwaves parti tele lesz fellépőkkel, sztárokkal és fergeteges előadásokkal. Amanda Hurtie, az UPC elnöke, valamint mérnök ipari vezető, aki ezt az egészet szervezi elárulta, hogy sokkal jobb és nagyobb bulira számíthatnak az ottaniak: 
"Idén a szabadban lesz a buli, hogy kicsit fesztivál feelingje legyen az egésznek." 
Árulkodott izgatottan a szervező, majd így folytatta mondandóját: 
"A közönség, bulizók is ott lesznek a nagy téren, a belváros egyik szórakoztató negyedében. Nem lesznek szabályok, nem felügyel senki, semmit, csak az utak lesznek lezárva, hogy ne legyen baleset. Őrült egy buli lesz az idei Toomer’s Corner parti." 
Hoppá. Nincsenek szabályok? Szabad buli? Kesha a sztárvendég? Biztos, hogy jó ötlet ez? 


Hurtie nagyon elégedett a diákokkal és örül a fellépőknek, róluk pedig így áradozott: 
"Annyira boldog vagyok, hogy Kesha lesz az egyik fellépőnk. Ő hatalmas személyiség, tele táncolós, bulizós zenével. Jó kis móka lesz. Na de Kesha mellett ott lesz Nelly is, aki egy legenda. Azt hiszem elégedett vagyok, mert mindenki ismeri őket, sokan szeretik a számaikat és nagyon izgatott vagyok, hogy milyen lesz a buli." 
A koncerten nem csak az Auburn Egyetem diákjai lehetnek ott, hanem: 
"Nem lesznek családok, akik lejönnek zavarni. Idén szombati napra esik, a diákok pedig készen állnak, hogy bulizzanak egyet. Nagyon várom. Izgatott vagyok, és kíváncsi, hogy mennyien jelennek meg." 
Sagar Leva, aki szintén a UPC-nél dolgozik, mint a szórakoztató ipar elnöke, és pénzügyi vezető az alábbiakat mondta a buliról:
"A diákok közé kiküldtünk egy felmérést, miszerint megtudtuk, hogy milyen zenét szeretnének a bulira, a legtöbben a Pop, Hip Hop és Dance stílust jelölték válasznak, így közülük kerestünk, és ki lenne a legjobb előadó? Egyértelműen Kesha!" 
A részvételről is tájékoztatták azokat, akik érdeklődnek a buli iránt: 
"Tavaly 5000 diák volt a helyszínen, idén viszont legalább 25.000 - 30.000 emberre számíthatunk, és persze rajtuk kívül azokra, akik kedvet kapnak egy kis Pop, Hip Hop koncertes bulira. Belépőjegyeket nem árulunk, mert szabadban lesz a buli. Azt akarjuk, hogy a diákok eljöjjenek és jól érezzék magukat, megmutassák a bennük rejlő vadállatot." 
Priya Patel, az egyik gólya, aki benne volt a szervezésben azt mondta a buliról: 
"Úr isten, teljesen izgatott vagyok a Toomer parti miatt. Annyira izgatott vagyok, főleg azért, mert imádom Keshát!"

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése