2015. február 1., vasárnap

AZ UTOLSÓ KONCERT

Az énekesnő utolsó koncertjét adta Brazíliában, legalábbis a brazil turnéja során. Kesha kitett magáért, ahogy az egy utolsó fellépésen illendő is. Sokkal nagyobb bulit csapott a Palenta Atlantida Fesztivál színpadán, mint eddig bármikor. Az előző koncertek is fergetegesre sikeredtek, de a tegnap esti show a rajongók illetve a kritikusok szerint megfogalmazhatatlanul jó volt. Élvezték, jó volt a hangulat, látványos volt a koncert, és az énekesnő is remek formában volt. Egyedül az új dalt hiányolták, ami sajnos nem került sorra. A rajongók már beleélték magukat, így a rengeteg  pozitív élmény mellett magukkal vihették haza azt az egyetlen egy rosszat is: Nem volt új dal.

Kesha a brazil turnéja előtt adott egy interjút, amiben elárulta, hogy nagy valószínűséggel több új dal is felcsendül majd a színpadon, amik már rajta vannak az albumon. Ez sajnos nem következett be, így a brazil, de a nemzetközi rajongók sem gyarapodtak új dalokkal. Az utolsó fellépés után pár újság, rádió és TV szerkesztőség elkapta az énekesnőt egy interjú erejéig, miszerint kiderült, hogy az énekesnő imádta Brazíliát.
"Imádtam őket. Nagyon jól éreztem magam az itt töltött idő alatt, őrültek voltak, ettem rengeteg brazil ételt, bejártam az országot és sokat voltam a tengerpartokon. Nagyon hiányozni fog, de remélem még visszalátogathatok hozzájuk."
Ezzel a pár mondattal Kesha le is zárta az interjúkat, illetve a brazil turnéját. Sokak irigykednek, sokak álma valóra vált, sokan pedig reménykednek, hogy hazájukba is ellátogat majd az énekesnő. A brazil rajongónak ez a 2 hét hatalmas élmény lehetett, hisz bármikor és bárhol összefuthattak az énekesnővel a kijelölt hotelek mellett, ahol találkozni lehetett vele, mindezek mellett számos fellépésen ott lehettek, és élőben hallhatták kedvencüket.

A tegnapi teljes fellépés, minden másodperce elérhető a YouTube-on:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése