2015. szeptember 21., hétfő

VÉGE KESHA KARRIERJÉNEK?

Súlyos hírekkel érkezett a "The Hollywood Reporter" oldal. Múlt pénteken Kesha újabb tárgyaláson vett részt, még mindig a Dr. Luke ügyével kapcsolatban. Az énekesnő azt kérte, hogy tegyenek pontot ennek az egésznek a végére és legyen végre vége. Ellenőrizzenek le és nézzenek át mindent, tegyenek bármit, csak legyen vége és ne legyen kötelék a producerrel. Ennek a tárgyalásnak az lett a vége, hogy a karrierje került veszélybe. 


Mark Geragos, az ügyvéd azt írta: 
"Amíg a bíróság nem dönt, Kesha zsákutcában van. Egyelőre hatalmas bajba keverte magát az énekesnő és valószínűleg veszteség lesz a vége. Nem találkozhat producerekkel, lemezkiadókkal, hogy kiadja az új zenéjét. Új album, új zene nélkül viszont turnézni sem tud. Elfog tűnni a rádiókból, a színpadról. Nem fogja tudni eladni magát, hogy szponzorálást vagy média figyelmet kapjon. Kesha karrierje hatalmas károkat szenvedett, és ha a bíróság elítéli, az lesz az a pont, ahonnan nincs visszatérés." 
Az Universal Music vezérigazgatója, Jim Urie is megszólalt: 
"Kesha karrierje halott. Egy kevésbé népszerű cég nem fog munkát fektetni egy olyan művészbe, aki a nyilvánosság előtt szenvedett egy ekkora balesetet. Ha a bíróság elítéli és nem folytathatja a mellesleg utolsó munkálatokat a lemezén, azonnal vége a karrierjének. Úgy néz ki, hogy Kesha lemondhat az új albumról, s egyben a karrierjéről." 
Dr. Luke csak annyit fűzött hozzá az egészhez: 
"Kesha nem jó dalszerző. Azt akartam, hogy a Crazy Kids című számot is Will.I.Am írja meg. Tehetségtelen ez a nő." 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése