2015. szeptember 30., szerda

KESHA HAWAII-ON FORGAT!

Pár perccel ezelőtt paparazzi képek kerültek fel az internetre, ma délutánról. Kesha jelenleg Hawaii-on van, ám nem nyaralás céljából. Az énekesnő ugyanis forgatni ment a szigetre. Egyelőre pontosan nem tudni, hogy mit forgatnak, de a pletykák már terjengnek az interneten. A képek alig pár perce láttak napvilágot, ám ennek ellenére a legtöbb médiás oldal már pletykákkal látta el ezeket. "Kesha új videoklipjét forgatja, Kesha a "My Crazy Beautiful Life" 3. évadát forgatja". Nem. 


A képeken látható felszerelés alapján egy egyszerű fotósorozatra gondolna az ember, viszont ha alaposabban megnézi a képeket, feltűnik, hogy Kesha épp egy mikrofont biztosít a pólójához, valamint a többi képen egy videokamerát is látni a háttérben, tehát ezek után biztos, hogy nem csak egy fotósorozatot fogunk kapni. 


A "Jane The Virgin" sorozatot ki lehet zárni, mivel az énekesnő csak egy részben kapott szerepet, amit már le is forgattak és hamarosan jön a premier. A "Jem and The Holograms" című film is kilőve, mivel az énekesnő ott is csak szerepet kapott, a film témája teljesen más és Kesha végig zöld színű hajával szerepel majd a vásznon. 

Találgatás, illetve várakozás. Jelenleg csak ennyit tudunk tenni, mivel semmi biztos információnk, forrásunk nincs a képek miértjéről, hátteréről. Remélhetőleg hamarosan kiderül, hogy mire is készülnek ezzel a forgatással! 

Addig is, nézzétek meg a képeket ITT

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése