2015. május 26., kedd

2 ÉV UTÁN VÉGET ÉRT A WARRIOR TURNÉ!

Az énekesnő 1 héttel ezelőtt zöld hajjal jelentkezett Instagram profilján. Kiderült, hogy nem csak alkalmi hajszín, illetve nem tér vissza a szivárvány árnyalataihoz, csupán zöldként akarja élni mindennapjait. Nem kellett sok, pár nappal később Kesha utcára is merészkedett új hajszínével, ahol a paparazzik már várták. A fotósoknak büszkén mesélte, hogy ezzel a hajszínnel a visszatérésére készül már, és hamarosan úgy berobban, mint egy rakéta. - Az biztos, hogy az énekesnő tudja, hogy hogyan is csigázza fel a kedélyeket. 


A paparazzik a LAX repülőtéren kapták lencsevégre az énekesnőt, amikor Las Vegasba igyekezett, a fellépésére. Kesha szombat este a Hard Rock Hotel kertjében adott koncertet az ott pihenők számára. Ez a koncert volt az utolsó állomása a 2013 óta tartó Warrior turnénak. 5 "búcsú" számmal készült: We R Who We R, Timber, Your Love Is My Drug, Die Young, és végül a Tik Tok. Ezzel a fellépéssel, illetve 5 dallal búcsúzott a Warrior turnéjától, korszakától. 


Elárulta, hogy június 13-án fellép a "La Pride Fest"-en, azaz egy melegfelvonuláson, Los Angelesben, ahol valami új dologgal fog előrukkolni. Egyelőre semmit sem tudni, csak ennyit. Az is lehet, hogy egy újabb feldolgozással érkezik, lehet, hogy egy új dallal, jelenleg csak a kérdőjelek szállnak a levegőben. Június 13-án minden kiderül! 

 


További képek a vörös szőnyegről itt. 

További képek a fellépésről itt.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése