2016. július 14., csütörtök

KESHA 2018-IG NEM ADHAT KI ALBUMOT

A legfrissebb hirek a birosagrol napvilagot lattak. Kesha elvesztette a pert, mivel nem tudott felmutatni elegendo bizonyitekot a hazug producer, Dr. Luke ellen. Az utolso targyalast tegnap tartottak, ahol veglegesitettek az eredmenyt. A fiatal popsztar 2018-ig nem adhat ki uj albumot. Arrol nem tajekoztattak meg senkit, hogy kozremukodokent osszeallhat-e valakivel egy kozos dalhoz vagy hasonlo esetek megvalosulhatnak-e a kozeljovoben. 
A 2018-as datumrol annyit kell tudni, hogy Kesha alairta a szerzodest 2006-ban a Sonyval es Dr. Luke kiado cegevel, a Kemosabe Recordssal. Ezt 2011-ben meghosszabbitottak, 7 evre, igy a jelenlegi szerzodes 2018-ig ervenyes, amit a birosag nem hajlando felbontani. 

A 7 eves szerzodes magamba foglalja, hogy legalabb 8 albumot ki kellene adnia Keshanak, ha szeretne, hogy hamarabb leteljen a szerzodes ervenyessege. Jelenlegi helyzeteben ez azonban lehetetlen, ugyanis az enekesno 2 albumot adott ki eddig, a maradek 6 albumot pedig masfel- 2 ev alatt lehetetlen lenne megcsinalni, foleg, hogy nem is publikalhat. A masik lehetoseg az lenne, hogy valami olyat mutat fel Kesha a birosagnak, amivel lezarhatja a haborut es gyozteskent terne vissza. Ez lehetseges, ugyanis a birosag nem zarta le az ugyet, "csak" Keshat 2018-ig eltiltottak a studiozastol, pubikalastol. Kesha kezeben van minden. Ha talalna valami olyan bizonyitekot Dr. Luke ellen, amivel megnyerhetne a pert, nem kellene kozel 2 evet varnia, hogy uj albumot adhasson ki. 

A legutobbi targyalas vegeredmenye ennyiben ki is merult, tovabbi informaciokat remelhetoleg hamarosan kapunk, illetve Kesha tervet is jo lenne tudni. 


(Egyelore csak kulfoldi billentyuzetem van, amin nincsenek ekezetek, de dolgozom az ugyon es remelhetoleg a legkozelebbi cikket mar ekezetekkel, helyesen megtudom irni. Megerteseteket koszonom!) 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése