2016. augusztus 2., kedd

ELKÉSZÜLT KESHA ÚJ ALBUMA!

Kesha visszalepett a jogi csatajabol. A legutobbi targyalas vegeredmenyekent az enekesno ugy dontott, hogy visszalep es feladja a kuzdelmet a jogi csatajaban. Az uggyel 2 birosag foglalkozott, az egyik New Yorkban, az utobbi pedig Kaliforniaban. A New York-i birosagon valo ugyekkel szeretne tovabb harcolni a popsztar, a Kaliforniaban tortentek utan feladta a pereskedesenek egy reszet.

Kesha ugyvedje, Daniel M. Petrocelli a kovetkezoket mondta: 

"Kesha feladta a kaliforniai jogi csatajat, a New York-i fellebbezeseket es egyeb jogi koveteleseket viszont tovabbra is folytatni fogja. Kesha arra koncentral, hogy visszaterjen a munkajahoz es mar 28 uj dalt el is keszitett, amit elkuldtunk egy lemezkiadonak es remenykedunk, hogy a New York-i birosagon a kervenyeket jovahagyjak. Mar eljutottunk odaig, hogy a Sony-val is sikerult egyezkednunk es Kesha egyetlen vagya, hogy kiadhassa az uj albumat."
Dr. Luke ugyvedje, Christine Lepera is felszolalt: 
"Kesha onkent utasitotta el a koveteleseit, mert tudja, hogy nincs eselye nyerni Dr. Luke ellen. Az ev elejen elvesztette a csatat, de tovabb folytatta a New York-i birosagon. A kozelmultban a kaliforniai birosag felkerte Dr. Luke-ot es a tobbi alperest, hogy utasitsak el Kesha kerelmeit, hogy ne tudjon tovabb lepni. Keshanak sosem kellett volna hamis vadakat hoznia Dr. Luke ellen egyik birosagon sem. A producer ellen valo ragalmazasok es Kesha ugye meg folytatodni fog.." 
A legfrissebb hirek utan Kesha is kinyitotta a szajat es az alabbiakat irta Twitteren:
"A harc folytatodik. Ki kell adnom az uj dalaimat. Tovabbra is harcolni fogok a jogaimert New Yorkban. Koszonok minden tamogatast." - @KeshaRose 
Ezek utan Instagram profiljara is kitett egy kepet, amihez az alabbi szoveget mellekelte: 

"A harc folytatodik. Ki kell adnom az uj dalaimat. Ez a per olyan nehez az egykori szabad lelkemnek es jelenleg csak imadkozni tudok, hogy egy nap majd ujra erezni tudom a boldogsagot. Tovabbra is harcolni fogok a jogaimert New Yorkban. Koszonok minden tamogatast. A tamogato rajongoim annyira csodalatosak es nagyon halas vagyok emiatt. Nem tudom, hogy hol lennek nelkuletek." - @iiswhoiis

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése