2016. január 27., szerda

KESHA VACSORÁZNI ÉS KOCSMÁZNI VISZI RAJONGÓIT

Kesha úgy döntött, hogy a rajongóival tölti szabadidejét, amíg New Yorkban tartózkodik, egészen a tárgyalás napjáig. A január 26-ai tárgyalást Dr. Luke miatt elhalasztották február 19-ére, addig viszont bőven van ideje az énekesnőnek. Kedvencünk kitalálta, hogy a legmegfelelőbb időtöltés az lenne, ha a rajongóival lenne. Eljutott Keshához, hogy rengeteg rajongó más-más országból érkezett New Yorkba, csak azért, hogy találkozhassanak az énekesnővel, a tárgyalás, sztrájk napján. Mivel ez a mozgalom meghiúsult, nem lett volna alkalmuk találkozni kedvencükkel, egészen addig, amíg Kesha ki nem talált erre egy megoldást. 

A 28 éves popsztár kitalálta, hogy a szabadidejét a rajongóival tölti, amíg el nem jön a tárgyalás napja. Egy nap többször is kimegy a bíróság elé, hogy az ott levő rajongókat összegyűjtse - főként azokat, akik esetleg nem értesültek a hírről, miszerint elmarad a tárgyalás - és elvigye őket ebédelni, vacsorázni, kocsmázni vagy épp vásárolni. A rajongók, akik más országból látogattak Amerikába, külön szerepet kapnak, velük egy egész napot eltölt, hogy valamilyen formában megmutathassa háláját. Így próbálja megköszönni azt a rengeteg segítséget, támogatást, együttérzést és munkát, amit ebbe az ügybe fektettek az ő Állatocskái. 
A bíróság helyszín mellett New York nevesebb helyeit - éttermek, kávézók, bárok, bevásárlóközpontok - járja, hogy a rajongók észrevegyék és az alábbi helyekről is embereket gyűjtsön, hogy teljesíthesse álmukat. A héten ez már a harmadik alkalom, ugyanis a tárgyalás előtti nap kocsmába, a tárgyalás napján étteremben és a New York utcáin levő boltokba vitte őket. 
Más lehetősége nincs Keshának, hogy megmutassa köszönetét, ugyanis új dalokkal, albummal egyelőre nem állhat elő, a rajongók csak turné és fellépések keretein belül tudnánk találkozni Keshával, így hát jött az ötlet, ami valójában egy zseniális ötlet. Szép cselekedet Keshától, hogy ennyire törődik a rajongóival és igyekszik minél több időt velük tölteni, bepótolni az elmaradást és meghálálni azt a rengeteg segítséget.  

További képek a Facebook oldalunkon. Kattints ide és nézd meg őket. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése