2016. január 26., kedd

"HA NEM ÉNEKELHETÜNK, BESZÉLÜNK!"

Kesha édesanyja, Pebe újra kinyitotta a száját. Miután Kesha közölte a rossz hírt a rajongóival, az anyatigris is felszólalt. New Yorkban az időjárás miatt elhalasztották a tárgyalást, február 29-ére. Ez azonban csak mese, legalábbis Pebe szerint. Az énekesnő anyukája szólalt meg lánya helyett, ugyanis neki megvan kötve a keze, nem tehette közzé az információt. 

Az egész ott kezdődött, amikor Kesha megosztotta ezt a képet, egyben közölte a rossz hírt, de nem mondhatta el az igazi indokot, ami miatt elhalasztották a tárgyalást, ezért azt mondta, amit ráparancsoltak. 

"Szeretlek titeket. Köszönöm a támogatást. Az időjárás miatt közlekedési problémák adódtak, ezért a tárgyalást február 19-ére halasztották."
Az időjárásra fogták a tárgyalás elhalasztását, pedig valójában az oka az volt, hogy Dr. Luke nem akart elmenni, a sztrájkoló rajongók, a tömeg miatt. Pebe rettentően ideges lett, amikor megtudta, hogy elhalasztják a tárgyalást, azért, mert "valaki" nem akar megjelenni a tárgyaláson, s ennek semmi köze az időjáráshoz. 

Írta Twitteren: 

"Ha nem énekelhetünk, akkor beszélni fogunk!" - @grannywrapper 
Majd folytatta az anyuka: 

"Állatocskák! Néhány ember (nem Kesha és én) nem tud eljönni New Yorkba a tárgyalásra, szóval elhalasztották február 19-ére." - @grannywrapper 
És itt jön a lényeg, amit sajnos Pebe letörölt. Elárulta, hogy valójában miért is lett elhalasztva a tárgyalás és gondolhattuk, hogy ki miatt. Ki lehet az, aki nem akar elmenni a tárgyalásra? Dühöngve írta ki Twitterre Pebe a tweetet, amit sajnos nem sokkal később le is törölt - valószínűleg botrány lett volna belőle, ha nyilvánosság előtt marad az állapot.
"He just didn't want the protest to happen.", ami magyarul annyit jelent: "(Dr. Luke) nem akarta, hogy megtörténjen a sztrájk." 
Ezzel a pár tweettel mindent elárult, amit tudnunk kellett. Az időjárásnak itt köze sincs a tárgyalás elhalasztásához. Rettentően sajnáljuk! 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése