2015. március 19., csütörtök

KESHA A "ROCK YOUR SHAPER" ARCA

Március 19-én, azaz ma elkezdődött Sebastian Professional "Rock Your Shaper" szépségkampányának nyereményjátéka, ami egy esélyt ad a rajongóknak arra, hogy igazi rocksztárnak érezhessék magukat. A szerencsés győztes egy utat nyer Los Angelesbe, egy teljes átalakítással együtt (ruha, haj, smink) és egy VIP belépőt a 2015-ös People's Choice Awards gálára. A versenyzőknek ki kell tölteni egy kérdőívet, hogy Sebastian megtudja milyen személyiséggel rendelkeznek. Ez azért fontos, mert tudni szeretné, hogy milyen rocksztárt faraghat majd a győztesből. Ebben a versenyben nincsenek vesztesek, állítja Sebastian: 
"Itt nincsenek vesztesek. Ha valaki kiesik, egy életre szóló tapasztalattal, illetve tanáccsal távozik majd, ami segíteni fogja öltözködését."
Sebastian úgy gondolja, hogy megtalálta a megfelelő arcot kampányához, akivel eltudta indítani ezt az egészet. Azt is elárulta, hogy a  New York Fashion Week alatt figyelt fel az énekesnőre. Rettentően tetszett neki Kesha megjelenése, kisugárzása, ezért pár héttel ezelőtt felkérte őt, hogy legyen a "Rock Your Shaper" kampányarca.
"Az összes hajspray könnyű, kenhető, és illatuk csodálatos." 
Mondta Kesha, a Professional termékekről. 
"Nagyon jó az állaguk, és nagyon szép fényt ad a hajnak. Rendszeresen használom őket, de csak akkor van értelme, ha folyamatosan használja az ember."
A "Sebastian Professional Shaper Hairspray" termékei segítenek abban, hogyha unalmasnak tartod a frizurád, akkor felturbózd egy merészebb stílusra.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése