2015. március 7., szombat

KESHA KÜLÖNLEGES KONCERTJE

Az énekesnő egy neves alkalom sztárvendégeként léphet színpadra, április 16-án New Yorkban. Idén 9. alkalommal megrendezésre kerül a "Delete Blood Cancer" jótékonysági esemény, ahova Keshát hívták sztárvendégnek. Az esemény,  amelynek a Delete Bloodd Cancer DKMS a szponzora, illetve a társ-házigazdája, Randy Jackson és társalapítója, Katharina Harf  a Capiriani Wall Streeten kerül megrendezésre, annak érdekében, hogy felhívják az emberek figyelmét és ösztönözzék őket a csontvelő-adományozásra. Az eseményen egy "csodás pillanatnak" is tanúi lehetünk, amikor bemutatják az első beteget, akinek egy teljesen ismeretlen donor mentette meg az életét.

Az énekesnő szavakat sem talált, amikor eljutott hozzá a felkérés, de minden gondolkozás nélkül elfogadta, és az alábbiakat válaszolta a szervezőknek: 
"Megtisztelés számomra, hogy együtt dolgozhatok ezekkel a csodás emberekkel, és hogy felléphetek előttük. A mindennapos munkájuk, amikkel életeket mentenek és reményt tartanak a családokban, hozzátartozókban. Mindenki, aki része ennek az eseménynek, rettenetesen inspiráló számomra, és szerencsésnek érzem magam, hogy én is részese lehetek." 
Ezzel a pár mondattal fogadta el, illetve köszönte meg a felkérést.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése