2016. április 13., szerda

JÚNIUSBAN VISSZATÉR KESHA!

A Coachella Fesztiválon újabb fellépő név merült fel. Egyelőre csak a találgatások mennek, de a fesztiválozók, illetve Kesha állatocskái egyre biztosabbak benne, hogy kedvencünk lesz a következő fellépő az idei Coachellán. Olyan célzásokkal és utalásokkal álltak elő a szervezők, amikből egy igazi Kesha rajongó leszűri, hogy kiről is  van szó. A hivatalos bejelentés csak pár nap múlva lesz, de az interneten már elterjedt, hogy Kesha lesz a fellépő. Egyéb értesülések alapján azt is megtudtuk, hogy Kesha felszeretné köszönteni egyik nagy példaképét, Bob Dylant, a 75. születésnapján, és erre a legjobb mód egy koncert lenne, amire a közeljövőben, a Dylan-Fesztiválon kerül sor. Az énekesnő izgatottan várja a születésnapi koncertet, amit példaképének ajándékozhat majd. 

Egyelőre nem tudni, hogy Kesha új dalokkal áll közönség elé, és lepi meg a Coachellán fesztiválozókat, vagy a Warrior turné listáját hozza magával, de hamarosan kiderül. A találgatás csak azért megy, mert a fiatal énekesnő bejelentette, hogy új dalokkal készül és hamarosan hallhatják is a rajongói. 
"Már csinálom az új dalokat, amiket hamarosan hallhatnak is a rajongóim. Ők jelentenek számomra mindent és annyira boldog vagyok, hogy végre új dalt adhatok nekik." 
Mondta Kesha a Dylan-Fesztivál interjújában. 

A Coachellán és a Dylan-Fesztiválon kívül 2 újabb dátumot is bejelentett a Facebook oldalán: június 18-án a PickAxe Summerfest és június 30-án a Dubuque Country Fair fesztiválon koncertezik majd. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése